категорії: блоґ-запис

Любко Дереш та Артем Чєх розіграли Ділю в шахи...

теґи: артем чєх, Дереш, Діля, Едуард Приступа, НеДіля

 Напевно, кожен з нас рано чи пізно замислюється над питаннями на кшталт: «що могло би бути, якби все було по-іншому?», і тоді десь у глибині душі починає свербіти ностальгія по нехай навіть і не завжди солодкому, але справжньому минулому.

Ось і Едуард Приступа, лідер гурту «НеДіля», у своєму новому відео кліпі під назвою «Если бы я был…» підіймає вічні, філософські питання.  Однак не будемо забігати вперед. Режисером цього відео виступив Паша Мартинов, який виключно відчув основний смисл пісні, проілюстрував її кадрами, у підсумку отримавши дійсно якісний та вартий уваги результат.

Своєрідною родзинкою кліпу стала участь у зйомках двох популярних сучасних українських письменників – Любка Дереша та Артема Чеха, під враженням від творів яких Діля, власне, і написав «Если бы я был…». До речі, під час показу кліпу на каналі «1+1» у програмі «Документ» ведуча, Лариса Денисенко, влучно підмітила, що настрій кліпу більше підходить прямолінійному Артему Чеху, аніж Дерешу, що, втім, не зіпсувало загального враження.

«Если бы я был…»  – це початок нового Ділі, таке собі творче відродження, і щось підказує, що це тільки початок. Перед нами – новий, більш енергійний, відкритий, та чесний Діля, це Діля, який, не задумуючись, може вдарити «прямим в ніс».

«Если бы я был…» – вже другий сингл з нового альбому гурту «НеДіля» «FORTISSIMO», презентація якого відбулася 14 квітня у Києві.

Нагадуємо, що раніше гурт екранізував жартівливу пісню «Формула Кохання Крафа Каліостро», написану знову ж таки під враженням від книги, цього разу – Олексія Толстого.

На даний момент «НеДіля» представляють новий альбом в Україні концертним туром – вже відбулися презентації у Києві, Львові та Харкові, найближчим часом колектив відіграє нову програму у Луцьку, Рівному, Одесі, Полтаві, та Донецьку.

Кліп «Если бы я был…» вже знаходиться в ефірі українських телеканалів, також його можна подивитися на офіційній відео сторінці гурту. 

http://www.youtube.com/TheNeDilya